Отзив за бензинова количка от 4sales.bg

Бензиновите колички, които можете да закупите от този сайт, предлагат богато разнообразие от модели, както и различни ценови категории, подходящи за всеки потребител.

Каква бензинова количка купих?

Взех си количка модел: „бъги 1/5 rc car Yama“. Тя е с дистанционно управление и двигател от 26 кубични см. Изделието е със стабилен ролбар, достатъчно дебела планка, която да предпазва дъното и гумите, ако се кара офроуд, както и независимо окачване на 4-те колела с пружини и маслени амортисьори.
Джаджата разполага с лесно свалящи се панели, за да имате достъп до всяка част. Оборудвана е с алуминиево шаси и вдига до 80 км/ч. Двигателят е едноцилиндров и двутактов.

До каква степен съм довелен от продукта?

Търсих подходяща количка за мен, която е достатъчно устойчива, за да бъде стабилна за офроуд маршрути. Като предимство са материалите, от които са изработени отделните части, както и шасито, харесва му скоростта, с която може да се движи мини автомобила, както и прецизността, с която се управлява.
Смятам, че лесно ще се е приспособя към управлението и че досега съм изпробвал доста трудни маршрути, но изделието е доказало всичките си възможности и е напълно удовлетворен от покупката си.

Цената удовлетворява ли ме?

След сравнение между функционалностите и характеристиките на модела, аз смятам, че цената отговаря на качеството и е по-ниска, ако трябва да сравнява няколко онлайн платформи и магазини, в които търсих, преди да попадна на 4sales.bg.

Колко бързо е получих пратката си?

Експресната и безплатна доставка е професионален и мил жест от страна на фирмата. Не трябваше да чакам и излишно да комуникирам няколко пъти с екипа. Всички особености около доставката са бяха спазени, а продуктът е беше точно такъв, какъвто го е видях в сайта.

Ще направя ли повторна поръчка?

Бих искал да се възползвам в бъдеще от други продукти на сайта, които да използвам и за подаръци. Споделям, че скоро наближава рожденият ми ден и искам да си закупи едно от по-шарените предложения ховърборди, за да може да се придвижва по-лесно от вкъщи до работа.

No Comments

Post A Comment

Последни Публикации


Копирай кода   Здравейте, няма как да не сте чували за компанията СуперХостинг.бг! Тя е специализирана в областта на хостинг услугите и вече 10 години е лидер в отрасъла. Поддържа над 80 000 сайта и 60 000 домейна за клиенти. Superhosting.bg постоянно подобрява продуктите си......

В хода на дългогодишното ни сътрудничество с една от най-големите и успешни хостинг компании в България ICN.bg бе създаден специален промо код за всички наши посетители. Той ще Ви спести процент от общата дължима сума за използваните от Вас хостинг и домейни към компанията. ICN.bg......

Интернет търговията с всяка изминала година набира все по-голяма популярност и все повече хора започват да се възползват от удобствата на виртуалното пазаруване. По-предприемчивите, желаещи да работят за себе си пък се насочват към отварянето на онлайн магазини. Как да откриете и Вие собствен обект......

За Контакти

    Input this code: captcha    Copyright © 2010 - 2020