Google даде препоръки на SEO специалистите за 2016 година

Джон Мюлер (Google) предостави на SEO-специалистите няколко съвета за 2016 година. На първо място се отнасят към мобилната индустрия, AMP, работа с JS и създаване на качествено съдържание.

Аз не мога да дам някакви магически SEO съвети за следващата година и да назова специални мета таговете, които ще ви класират по-добре.

 

Но като цяло, мисля, че през следващата година ще чуете за AMP и mobile-friendly. Това е голяма тема, и ние виждаме, че не всички сайтове обръщат внимание на нея. Така че в тази посока ще има много промени.

 

Също ще се появи повече информация за JavaScript на сайтове, благодарение на което ние ще можем да разберем, как най-добре да използвате това съдържание за търсенето и да дадем препоръки на уеб мастърите.

 

И още един важен момент, на който трябва да се съсредоточим – съдържанието. Също така са важни и поведенческите фактори. Google смята да използва тези два фактора защото търсачката се интересува от класирането на полезно съдържание.

Rate this post
No Comments

Post A Comment

Rate this post

Последни Публикации


Електронната търговия непрестанно се модифицира с цел усъвършенстване. Благодарение на тези промени и иновации, цифровият пазар се развива успешно и се превръща във водещ в света. Електронната търговия е динамична, променяща се, а новите тенденции гарантират тотална промяна на потребителското поведение, начина на пазаруване и......

Предвид голямото разнообразие от предложения и конкуренция във всяка една сфера на търговия и реализация, много трудно един сайт може да се превърне в забележим. Освен да бъде правилно изготвен и да притежава впечатляващ дизайн, той трябва да бъде подкрепен с допълнителни действа, като SEO......

Копирай кода   Здравейте, няма как да не сте чували за компанията СуперХостинг.бг! Тя е специализирана в областта на хостинг услугите и вече 10 години е лидер в отрасъла. Поддържа над 80 000 сайта и 60 000 домейна за клиенти. Superhosting.bg постоянно подобрява продуктите си......

За Контакти

    Input this code: captcha

    Copyright © 2010 - 2020