Google даде препоръки на SEO специалистите за 2016 година

Джон Мюлер (Google) предостави на SEO-специалистите няколко съвета за 2016 година. На първо място се отнасят към мобилната индустрия, AMP, работа с JS и създаване на качествено съдържание.

Аз не мога да дам някакви магически SEO съвети за следващата година и да назова специални мета таговете, които ще ви класират по-добре.

 

Но като цяло, мисля, че през следващата година ще чуете за AMP и mobile-friendly. Това е голяма тема, и ние виждаме, че не всички сайтове обръщат внимание на нея. Така че в тази посока ще има много промени.

 

Също ще се появи повече информация за JavaScript на сайтове, благодарение на което ние ще можем да разберем, как най-добре да използвате това съдържание за търсенето и да дадем препоръки на уеб мастърите.

 

И още един важен момент, на който трябва да се съсредоточим – съдържанието. Също така са важни и поведенческите фактори. Google смята да използва тези два фактора защото търсачката се интересува от класирането на полезно съдържание.

No Comments

Post A Comment

Последни Публикации


Копирай кода   Здравейте, няма как да не сте чували за компанията СуперХостинг.бг! Тя е специализирана в областта на хостинг услугите и вече 10 години е лидер в отрасъла. Поддържа над 80 000 сайта и 60 000 домейна за клиенти. Superhosting.bg постоянно подобрява продуктите си......

В хода на дългогодишното ни сътрудничество с една от най-големите и успешни хостинг компании в България ICN.bg бе създаден специален промо код за всички наши посетители. Той ще Ви спести процент от общата дължима сума за използваните от Вас хостинг и домейни към компанията. ICN.bg......

Интернет търговията с всяка изминала година набира все по-голяма популярност и все повече хора започват да се възползват от удобствата на виртуалното пазаруване. По-предприемчивите, желаещи да работят за себе си пък се насочват към отварянето на онлайн магазини. Как да откриете и Вие собствен обект......

За Контакти

    Input this code: captcha    Copyright © 2010 - 2020