Защо избрах хостинг в Jump

Думите, като хостинг и домейн, не са нещо ново за настоящото поколение, особено за тези, които поддържат в една или друга степен вече готови сайтове или за тези, които планират да имат такива. Нека все пак да видим, защо изборът на хостинг в Jump е добра идея и какво ще Ви даде компанията като стойност, в сравнение с нейните конкуренти. Какви видове сайтове можете да хоствате на нейните сървъри и какви услуги да очаквате.

За какво служи хостингът и защо избрах този в Jump

Hosting накратко представлява определено сторидж пространство в сървъра на компанията. То позволява качването и съхраняването на всички необходими файлове и бази данни за нормалната работа на използваната от Вас CMS (Content Management System) платформа. Само по този начин уебсайтът Ви може да бъде хостван 24/7 онлайн и достъпен за посетителите Ви. Домейнът пък представлява името на Вашия сайт, което е от рода на site.com.

С цел спестяване на разходи, някои хора предпочитат да приспособят собствения си компютър за хостинг, превръщайки го в сървър, но това не е особено добра идея. Все пак, е необходимо осигуряването на непрекъсваемо електрозахранване, подходяща операционна система, нужните защити, постоянна интернет връзка, регулярни бекъпи на информацията и т.н. Това е сложно за изпълнение и изисква доста по-висока първоначална инвестиция.

Ето какъв хостинг избрах да използвам в сървърите на Jump:

  • Най-добро качество на услугите;
  • Денонощна онлайн достъпност до Вашия сайт;
  • 24/7 професионална и безплатна поддръжка при необходимост от помощ, съдействие или при забелязани проблеми;
  • При използването на услуги от Джъмп, Вие получавате допълнителни безплатни софтуерни екстри, като приложения и услуги, които са достъпни само при нас;
  • Ефективен и интуитивен за работа cPanel, позволяващ бързото и адекватно управление. 

Защо е важен правилният избор

За да бъде сайтът Ви ефективен и полезен за всеки Ваш посетител, той трябва да е онлайн достъпен всяка една секунда. Доста срещан проблем, при най-евтиния хостинг, е именно този – често прекъсване на сървъра, липса на адекватна техническа поддръжка и т.н.

Какви видове Jump Hosting можете да използвате

Компанията Jump.bg постоянно се развива, подобрявайки и разширявайки услугите си, така че да осигури сървъри и достатъчно сторидж пространство за съхранение и управление на различни видове сайтове. Най-често предпочитаните сред тях са хостинг за магазини, WordPress базирани блогове, уеб-платформи за създаване на професионално портфолио и т.н. 

Защо се доверих на услугите на Jump

Който и от видовете уебсайтове да изберете в Jump, наред с описаните по-горе екстри, Вие получавате SSL протокол за многостепенно криптиране на данните, както и изключително бързи Litespeed сървъри, благодарение на вграденото кеширане на информацията. За допълнителни подробности и нужда от съпорт, свържете се с нас!

Rate this post
No Comments

Post A Comment

Rate this post

Последни Публикации


Електронната търговия непрестанно се модифицира с цел усъвършенстване. Благодарение на тези промени и иновации, цифровият пазар се развива успешно и се превръща във водещ в света. Електронната търговия е динамична, променяща се, а новите тенденции гарантират тотална промяна на потребителското поведение, начина на пазаруване и......

Предвид голямото разнообразие от предложения и конкуренция във всяка една сфера на търговия и реализация, много трудно един сайт може да се превърне в забележим. Освен да бъде правилно изготвен и да притежава впечатляващ дизайн, той трябва да бъде подкрепен с допълнителни действа, като SEO......

Копирай кода   Здравейте, няма как да не сте чували за компанията СуперХостинг.бг! Тя е специализирана в областта на хостинг услугите и вече 10 години е лидер в отрасъла. Поддържа над 80 000 сайта и 60 000 домейна за клиенти. Superhosting.bg постоянно подобрява продуктите си......

За Контакти

    Input this code: captcha

    Copyright © 2010 - 2020