ICN.BG промо код: iHost10

промо код за icn.bg

В хода на дългогодишното ни сътрудничество с една от най-големите и успешни хостинг компании в България ICN.bg бе създаден специален промо код за всички наши посетители. Той ще Ви спести процент от общата дължима сума за използваните от Вас хостинг и домейни към компанията.

ICN.bg е сред първите и най-големи към момента подобни провайдери в страната, поддържаща хиляди акаунти всеки ден. Ние също използваме техните услуги и можем да кажем от първо лице, че платформата им е невероятно гъвкава и позволява прецизното оптимизиране на разходите спрямо потреблението. Съпорта се отличава с бърза реакция и съдейства с висок професионализъм при всякакви проблеми с поддържаните от тях услуги.

Кой е промо кодът

Промоционалният код, който ще Ви осигури определени отстъпки от общата цена за плащане е ihost10. Какво ще бъде намалението и колко време е валидността? Вижте по-долу.

Каква е отстъпката при покупката и подновяването на хостинг и домейн

В момента на подновяване на активния период, намалението във всеки индивидуален случай е:

  • Хостинг – 10% отстъпка от окончателната цена;
  • Домейн – 5% отстъпка от окончателната цена.

Тези намаления важат, както при регистрацията на нова услуга, така и при вече съществуваща активна такава.

Промокодът има ли валидност

Промоционалният код ihost10 е вечен и той няма период на валидност, който да изтече и Вие повече да не можете да го използвате. Той е валиден само за редовните и лоялни посетители на нашия сайт. Това означава, че ако се занимавате с изработване на сайтове и поддържане на хостинги и домейни на Ваши клиенти, можете да им спестите значителни суми, което Ви прави и по-конкурентни от останалите в бранша.

Как да използвам отстъпката

При закупуване на нов хостинг или домейн или при подновяване на периода на настоящите, преминавате различни стъпки, достигайки до момента за плащане на общата дължима стойност. На този екран е необходимо да откриете полето за въвеждане на промо код. Там трябва да въведете ihost10 и да натиснете бутона “Провери”. Само за секунди системата веднага ще приложи съответното намаление и Вие ще видите окончателната цена.

Отстъпката е много чувствителна при плащането на големи суми, като например при наемане на сървъри или други по-скъпи услуги. Това позволява спестяването на сериозни средства за Вас и клиентите Ви.

Ако Ви харесва нашият подарък, молим да споделите този материал в социалните мрежи с Вашите приятели, така че да могат да се възползват и те или да я препоръчате на човек, който смятате, че наистина има нужда.

No Comments

Post A Comment

Последни Публикации


Копирай кода   Здравейте, няма как да не сте чували за компанията СуперХостинг.бг! Тя е специализирана в областта на хостинг услугите и вече 10 години е лидер в отрасъла. Поддържа над 80 000 сайта и 60 000 домейна за клиенти. Superhosting.bg постоянно подобрява продуктите си......

В хода на дългогодишното ни сътрудничество с една от най-големите и успешни хостинг компании в България ICN.bg бе създаден специален промо код за всички наши посетители. Той ще Ви спести процент от общата дължима сума за използваните от Вас хостинг и домейни към компанията. ICN.bg......

Интернет търговията с всяка изминала година набира все по-голяма популярност и все повече хора започват да се възползват от удобствата на виртуалното пазаруване. По-предприемчивите, желаещи да работят за себе си пък се насочват към отварянето на онлайн магазини. Как да откриете и Вие собствен обект......

За Контакти

    Input this code: captcha    Copyright © 2010 - 2020