Warning: The magic method Vc_Manager::__wakeup() must have public visibility in /home/galinovc/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-manager.php on line 202
Как да отворя онлайн магазин - Galinov
 

Как да отворя онлайн магазин

Now.bg
Интернет търговията с всяка изминала година набира все по-голяма популярност и все повече хора започват да се възползват от удобствата на виртуалното пазаруване. По-предприемчивите, желаещи да работят за себе си пък се насочват към отварянето на онлайн магазини. Как да откриете и Вие собствен обект за интернет продажби, ще разберете по-долу..

 

Как да избера правилното име и да регистрирам съответния домейн?

Както всеки човек има име, така е редно и нашият търговски обект да притежава наименование. Така той се идентифицира и разграничава от останалите подобни платформи. Добър вариант е заглавието да е свързано с дейността на сайта и предлаганите в него стоки. Ако разполагате със собствен бранд, можете да присвоите домейна на него. Той представлява уеб-адреса, който въвеждате в адресната лента на Вашия браузър.

Ето няколко съвета за запомнящо се име на магазина:

  • лесно да се възприема от човешкия слух и да се запомня бързо;
  • една кратка дума е достатъчна. Доста трудно се запомнят дългите и състоящи се от няколко думи, съединени с тирета заглавия;
  • не прибягвайте към сложни изрази и термини;
  • използвайте думи познати от аудиторията, интересуваща се от достъпните стоки.

Редно е също да закупите и хостинг от суперхостинг с промо код Galinov007 с определено дисково пространство. Това е сървърно пространство, където се съхраняват файловете и базите данни на виртуалният Ви търговски обект. Процедурата е доста лесна и вече съществуват множество български компании, предлагащи подобна услуга.

Готов безплатен онлайн магазин ли да използвам или изготвен по поръчка?

Ако просто ще продавате определени продукти и нямате специални изисквания към функционалността на уеб-платформата, а също и при липса на достатъчен бюджет, то за предпочитане е да заложите на свободно достъпна алтернатива. В интернет пространството са достъпни различни свободни за изтегляне алтернативи.

При по-специфични изисквания към функционалността, съответстващи на особеностите на Вашата сфера на дейност, то препоръчително е да се насочите към програмисти за да изработят къстъм решение, съобразено с изискванията Ви. Имайте предвид, че цената за подобна услуга може да възлиза и на над 10 000 лв.

Време е да стартирам!

След като притежавате двата по-горе описани компонента за Вашия бизнес, време е да ги подготвите за работа в синхрон и да стартирате дейността си! За да качите файловете на готовата вече уеб-платформа на регистрирания по-рано хостинг, изтеглете си някой безплатен FTP (File Transfer Protocol) софтуер и с него за минути ще успеете да качите файловете от локалното хранилище на сървърното.

В контролния панел (C-panel) за управление на хостинга и домейна, създайте база данни, която да зададете за ползване при инсталиране на CMS. Когато преминете всички инсталационни стъпки, Вие ще имате един напълно функциониращ и пълноценен онлайн магазин. Сега можете да пристъпите към добавяне на продуктите.

Ако обаче описаните по-горе процеси Ви се струват сложни, скъпи и времеемки, то вече съществува и по-лесна и бърза алтернатива! Това е Now.bg Тук буквално за минути и самостоятелно ще стартирате собствен виртуален магазин, без да използвате помощта на програмисти и разработчици. Необходимо е само да се регистрирате и в рамките на 15 дни ще получите безплатен достъп до пълната функционалност.

Веднага след завършване на регистрацията Ви, ще получите и готовия си магазин, в който да обявите за продажба продуктите си. При трудности или допълнителни запитвания относно предлаганата услуга, непременно се свържете с нас и ще Ви помогнем!

5/5 - (1 vote)
No Comments

Post A Comment

5/5 - (1 vote)

Последни Публикации


Електронната търговия непрестанно се модифицира с цел усъвършенстване. Благодарение на тези промени и иновации, цифровият пазар се развива успешно и се превръща във водещ в света. Електронната търговия е динамична, променяща се, а новите тенденции гарантират тотална промяна на потребителското поведение, начина на пазаруване и......

Предвид голямото разнообразие от предложения и конкуренция във всяка една сфера на търговия и реализация, много трудно един сайт може да се превърне в забележим. Освен да бъде правилно изготвен и да притежава впечатляващ дизайн, той трябва да бъде подкрепен с допълнителни действа, като SEO......

Копирай кода   Здравейте, няма как да не сте чували за компанията СуперХостинг.бг! Тя е специализирана в областта на хостинг услугите и вече 10 години е лидер в отрасъла. Поддържа над 80 000 сайта и 60 000 домейна за клиенти. Superhosting.bg постоянно подобрява продуктите си......

За Контакти

    Input this code: captcha

    Copyright © 2010 - 2020