Създаване на онлайн магазин и популяризирането му

Ако сте фирма или частно лице на което не му вървят много продажбите и се чудите какво да направите, вече сте пробвали какво ли не, питали сте всеки и все още не сте открили какво да направите? Моят съвет към вас е да си направите онлайн магазин в който можете да подредите прецизно стоката си и да определите цените на които ще ги продавате. Обаче ако имате проблеми в тази област, ако сте на „ТИ“ в отношенията си с компютрите и само ги използвате за игри и социални мрежи поща и така нататък, можете да потърсите професионална помощ, чрез която да започнете развитието на своя магазин.


Първото нещо което трябва да направите е да си изберете дизайн за сайта как точно да изглежда какво да включите, че той да не дразни окото, да не бъде много натрупан с информация, колкото текст има толкова и снимки да има. Трябва прецизно да наредите всичко така добре, че потребителите да се наслаждават разхождайки се в сайта ви. Първото впечатление е много добро нещо, на мене лично ми дава удоволствие разглеждайки някой сайт той да е направен с стил и вкус, направен така че да не можеш да се отделиш от него да искаш да видиш още и още да не можеш да се спреш докато не го разгледаш целия.
Следващото нещо, което трябва да бъде направено е да имате добра база от данни която да се поддържа да вкарате цялата си информация относно артикулите (предметите) които предлагате (цена, количество, състояние, снимки и други). След това трябва прецизно и внимателно обмисляйки предварително ходовете си къде да сложите в сайта менюто с категориите от които предлагате стока. Когато сте готови с менюто идва ред на наредбата на стоките по сайта. След като сте готови и с това идва ред на популяризирането на сайта.
Има много и различни начини за популяризирането на онлайн магазин. Аз ще ви кажа някой. Почвате да разказвате за сайта ви на приятели (надявайки се те да кажат на техните приятели и те на техните и така), започвате да пишете в форуми за него, рекламирате в интернет.
Рекламирането в интернет води до добри постижения и развитието на сайта ви.
Има много такива сайтове които са за реклами, разбира се за да си пуснете реклама на сайта трябва да си платите определена сума и да ви рекламират за определен период от време. Други са така наречените търсачки когато се изпише някоя дума или някоя стока бихте желали вашия магазин да е на първо място, че всеки да може да влезе и да си поръча от вас, което говори добре за вас. И тук има една подробност също трябва да си платите за да се възползвате от тази услуга.Кой знае може да има и още варианти трябва да се пита и да се пробва всичко за да успеете в популяризацията на сайта ви.
И за край, но не на последно място е поддръжката на сайта точността и вярността на информацията в сайта са едни от най – важните неща които трябва да се следят и ако има нередности да се отстраняват. И още не знам защо но почти всеки един човек гони промоции затова не забравяйте някъде да сложите промоции за успешно задържане на клиентите.

No Comments

Post A Comment

За Контакти

Input this code: captchaCopyright © 2010 - 2020
2 3 4 5 6 7 8 9