Warning: The magic method Vc_Manager::__wakeup() must have public visibility in /home/galinovc/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-manager.php on line 202
Семинар „Новите сео правила“ — Galinov.com
 

Семинар „Новите сео правила“

Предстои семинар на SEO тематика, който кара всички нас, занимаващи се с оптимизация да се вълнуваме. Учудващо, но въпреки че на SEO олимпиадата доказахме, че сме световна сила в областта, подобни мероприятия в страната ни са рядкост.
Организаторите от SEOM.bg и Interactive Share са кръстили семинара „Новите SEO правила“. Наистина, звучи доста привлекателно. Един човек, който дори само е чувал нещо свързано с оптимизация за търсещи машини, би изпитал интерес и неимоверно желание да посети семинара. Още повече, че лектори ще са едни от родните водещи специалисти в областта. А именно:

Огнян Младенов – съсобственик и основател на SEOM.bg

Васил Тошков – SEO оптимизатор от висок ранг и собственик на Cloxy

Димитър Димитров – сертифициран Inbound Marketing експерт и SEO специалист

Лили Грозева – експерт по органичен маркетинг

Любомир Любомиров – копирайтър и съосновател на Rocket Studio

От страницата на Interactive-Seminars става ясно, че Васил Тошков ще обърне по-специално внимание на технологията Microdata, която според него е задължителен елемент за всеки един сайт, с претенции за бъдещо развитие. На същата страница може да разгледате и темите на останалите лектори от семинара. Те са се постарали да засегнат много въпроси, сред които няма как да не откриете нещо, което да е във ваш интерес.

Защо този семинар е толкова важен?

 Самите организатори са определили ниво на аудитория – начинаещи и средно напреднали. Но ако смятате, че знаете всичко за SEO оптимизацията и мислите, че вече няма какво ново да чуете по темата сте в голяма грешка.

Не отдавна бяхме свидетели на ключови промени, в алгоритмите на Google. След ъпдейтите Panda и Penguin, от Google докараха до мащабна реформа разбиранията ни за SEO. След тях, много познати методи при оптимизация се оказаха не само неефективни, но и абсолютно грешни. Ето защо може да кажем, че вече съществуват НОВИ SEO ПРАВИЛА.

Датата на събитието е 20.11.2012г. от 9:00ч. в Световен търговски център-Интерпред, намиращ се на бул. Драган Цанков 36, гр. София.
Стандартната цена за регистрация е 190 лв., но при по-ранна регистрация тази сума е намалена на 152 лв. Организаторите са щедри и освен намалението са раздали и промоционални кодове на своите партньори, които може да разгледате в дъното на сайта. В случай, че сте клиент или потребител на някои от тях, то ще може да се възползвате и от допълнителна отстъпка при регистрация (разбира се, ако са ви удостоили с промо код). Така че не отлагайте за последния момент. Ще се видим там.

4.5/5 - (8 votes)
No Comments

Post A Comment

4.5/5 - (8 votes)

Последни Публикации


Електронната търговия непрестанно се модифицира с цел усъвършенстване. Благодарение на тези промени и иновации, цифровият пазар се развива успешно и се превръща във водещ в света. Електронната търговия е динамична, променяща се, а новите тенденции гарантират тотална промяна на потребителското поведение, начина на пазаруване и......

Предвид голямото разнообразие от предложения и конкуренция във всяка една сфера на търговия и реализация, много трудно един сайт може да се превърне в забележим. Освен да бъде правилно изготвен и да притежава впечатляващ дизайн, той трябва да бъде подкрепен с допълнителни действа, като SEO......

Копирай кода   Здравейте, няма как да не сте чували за компанията СуперХостинг.бг! Тя е специализирана в областта на хостинг услугите и вече 10 години е лидер в отрасъла. Поддържа над 80 000 сайта и 60 000 домейна за клиенти. Superhosting.bg постоянно подобрява продуктите си......

За Контакти

    Input this code: captcha

    Copyright © 2010 - 2020