Семинар „Новите сео правила“

Предстои семинар на SEO тематика, който кара всички нас, занимаващи се с оптимизация да се вълнуваме. Учудващо, но въпреки че на SEO олимпиадата доказахме, че сме световна сила в областта, подобни мероприятия в страната ни са рядкост.
Организаторите от SEOM.bg и Interactive Share са кръстили семинара „Новите SEO правила“. Наистина, звучи доста привлекателно. Един човек, който дори само е чувал нещо свързано с оптимизация за търсещи машини, би изпитал интерес и неимоверно желание да посети семинара. Още повече, че лектори ще са едни от родните водещи специалисти в областта. А именно:

Огнян Младенов – съсобственик и основател на SEOM.bg

Васил Тошков – SEO оптимизатор от висок ранг и собственик на Cloxy

Димитър Димитров – сертифициран Inbound Marketing експерт и SEO специалист

Лили Грозева – експерт по органичен маркетинг

Любомир Любомиров – копирайтър и съосновател на Rocket Studio

От страницата на Interactive-Seminars става ясно, че Васил Тошков ще обърне по-специално внимание на технологията Microdata, която според него е задължителен елемент за всеки един сайт, с претенции за бъдещо развитие. На същата страница може да разгледате и темите на останалите лектори от семинара. Те са се постарали да засегнат много въпроси, сред които няма как да не откриете нещо, което да е във ваш интерес.

Защо този семинар е толкова важен?

 Самите организатори са определили ниво на аудитория – начинаещи и средно напреднали. Но ако смятате, че знаете всичко за SEO оптимизацията и мислите, че вече няма какво ново да чуете по темата сте в голяма грешка.

Не отдавна бяхме свидетели на ключови промени, в алгоритмите на Google. След ъпдейтите Panda и Penguin, от Google докараха до мащабна реформа разбиранията ни за SEO. След тях, много познати методи при оптимизация се оказаха не само неефективни, но и абсолютно грешни. Ето защо може да кажем, че вече съществуват НОВИ SEO ПРАВИЛА.

Датата на събитието е 20.11.2012г. от 9:00ч. в Световен търговски център-Интерпред, намиращ се на бул. Драган Цанков 36, гр. София.
Стандартната цена за регистрация е 190 лв., но при по-ранна регистрация тази сума е намалена на 152 лв. Организаторите са щедри и освен намалението са раздали и промоционални кодове на своите партньори, които може да разгледате в дъното на сайта. В случай, че сте клиент или потребител на някои от тях, то ще може да се възползвате и от допълнителна отстъпка при регистрация (разбира се, ако са ви удостоили с промо код). Така че не отлагайте за последния момент. Ще се видим там.

No Comments

Post A Comment

Последни Публикации


Копирай кода   Здравейте, няма как да не сте чували за компанията СуперХостинг.бг! Тя е специализирана в областта на хостинг услугите и вече 10 години е лидер в отрасъла. Поддържа над 80 000 сайта и 60 000 домейна за клиенти. Superhosting.bg постоянно подобрява продуктите си......

В хода на дългогодишното ни сътрудничество с една от най-големите и успешни хостинг компании в България ICN.bg бе създаден специален промо код за всички наши посетители. Той ще Ви спести процент от общата дължима сума за използваните от Вас хостинг и домейни към компанията. ICN.bg......

Интернет търговията с всяка изминала година набира все по-голяма популярност и все повече хора започват да се възползват от удобствата на виртуалното пазаруване. По-предприемчивите, желаещи да работят за себе си пък се насочват към отварянето на онлайн магазини. Как да откриете и Вие собствен обект......

За Контакти

    Input this code: captcha    Copyright © 2010 - 2020