Използване на Schema.org за маркиране на лого

Днес пускаме помощ за schema.org маркери за организационно лого, начин да свържете вашия сайт с емблематичен образ. Искаме да имате способността да определите кое изображениеобраз да изпалзваме като ваше лого при евентуално търсене с Гугъл.
Използвайки schema.org организационен маркер , можете да определите чрез нашите алгоритми, местоположението на избраното от вас лого. Например , бизнез, чийто начална страница е Shtepsel.bg може да добави следният маркер използвайки отличителни за страницата елементи на началната си страница.

<div itemtype=“http://schema.org/Organization“ itemscope=““>
<a href=“http://shtepsel.bg/“ itemprop=“url“>
<img class=“logo“ alt=“Shtepsel.bg“ src=“http://shtepsel.bg/wp-content/themes/gsm-magazin/images/logo.png“ itemprop=“logo“>
</a>
</div>

Този пример показва на Гугъл ,че това изображение е проектирано като организационно лого за началната страница също включена в маркера и където е възможно може да се използва в резултатите от търсене с Гугъл.
Подобно маркиране е силен сигнал за нашите алгоритми да покаже изображението като предппочитано пред други. Например когато покажем Knowledge Graph от дясната страна основано на желанията на потребителите.

Източник: http://googlewebmastercentral.blogspot.com/2013/05/using-schemaorg-markup-for-organization.html

No Comments

Post A Comment

За Контакти

Input this code: captchaCopyright © 2010 - 2020