Warning: The magic method Vc_Manager::__wakeup() must have public visibility in /home/galinovc/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-manager.php on line 202
Промо код за SuperHosting.bg
 

SuperHosting.bg промо код: Galinov007

 отстъпка за superhosting.bg

Здравейте, няма как да не сте чували за компанията СуперХостинг.бг! Тя е специализирана в областта на хостинг услугите и вече 10 години е лидер в отрасъла. Поддържа над 80 000 сайта и 60 000 домейна за клиенти. Superhosting.bg постоянно подобрява продуктите си и грижата за клиента. Та, те ни предоставиха специален промо код за отстъпка: galinov007. Ще разгледаме какви са предимствата от използването на този промо-код от СуперХостинг бг и последователните стъпки, през които да преминете.

Какво получавате

Употребата на промо кода за отстъпка от СуперХостинг.бг Ви предоставя 10% намаление от поръчката на нов или подновяването на съществуващ абонаментен план за не по-малко от 12 месеца. Най-хубавото е, че промо кодът може да се използва винаги, когато ви потрябва. А той ще Ви потрябва, когато настъпи периода за едногодишно подновяване на настоящия или при закупуването на нов абонаментен план от СуперХостинг.бг. Употребата на промо кода е изключително лесна и ако дочетете до край този материал ще разберете и как да го приложите.

Промо кода на Superhosting.bg е валиден също и за покупка на нов домейн или за трансфериране на съществуващ (.com, .net, .biz .info, .org, .eu) отново поръчан от СуперХостинг.бг за над 12 месеца или повече. За съжаление обаче при подновяване на домейн не може да Ви се предостави 10% отстъпка. Компанията Superhosting.bg притежава множество предимства, цените на услугите й са изключително достъпни, а при едногодишен или по-продължителен абонамент, отстъпките са още по-големи.

Вижте все пак още от преимуществата на тази хостинг компания.

Предимства на Суперхостинг

Пред вас е най-добрата българска хостинг компания – с почти 10 години на пазара, тя се утвърди като изключително добър и опитен провайдер. Голям процент от потребителските коментари са на мнение, че предлаганите услуги и хостинг планове са изключително разнообразни, предоставяйки гъвкавост в избора, а сега с настоящата отстъпка, офертите са повече от привлекателни.

В същото време, клиентите на Superhosting.bg твърдят, че много рядко се наблюдават прекъсвания в работата на сървърите, а при нужда от съдействие, екипите по поддръжката са изключително гъвкави и отзивчиви.

Поддръжката в СуперХостинг.бг e 24 часова – достъпни са при проблем с услугата, без значение от периода на денонощието. Независимо дали Ви е удобно да се свържете със съпорта на хостинг компанията по телефона или по имейл, бъдете уверени, че ще получите нужния адекватен отговор до минути. В същото време, от Superhosting.bg постоянно се стремят да обновяват предложенията си чрез различни нови услуги и обогатявайки настоящите, а също предоставят и отстъпка.

От СуперХостинг.бг предлагат разнообразни хостинг планове за всякакви предпочитания – както Windows базирани, така и Linux платформи. Очакват Ви още SSL сертификати за надеждна защита на личните данни и онлайн разплащанията. Харесва Ви да работите с WordPress?! Superhosting.bg ще Ви осигури сървърно пространство с готов инсталиран сайт, който само да напълните с полезно съдържание и да популяризирате.

Как да се възползвате от отстъпката

От Superhosting.bg са предвидили в своята платформа специално поле за въвеждане на цифрово-буквена комбинация във вид на промо код за намаление от цената на услугите и хостинга, ако разбира се е налична такава. Това Ви позволява да платите с цели 10% по-малко от общата дължима сума, което е много изгодно, особено при употребата на по-скъпите тарифни планове. В случая Вие вече лесно можете да се възползвате, като въведете в подходящото поле galinov007!Успехи!

5/5 - (438 votes)
21 Comments
 • Петър
  Posted at 23:05h, 01 август Отговор

  Супер! Благодаря за кода 🙂

 • Hristo
  Posted at 03:00h, 11 ноември Отговор

  Мерси!

 • Зорница
  Posted at 09:33h, 19 ноември Отговор

  Здравейте,
  как мога да се възползвам от кода ви?
  Благодаря

  • Николай Галинов
   Posted at 21:51h, 17 декември Отговор

   Здравейте Зорница,
   при подновяване или закупуване на нов хостинг план, точно преди плащането има едно поле за въвеждане на промо код. Добавете galinov007 и отстъпката ще бъде припадната от общата сума.

 • Калин
  Posted at 18:35h, 04 юни Отговор

  Здравейте,
  кода все още актуален ли е? Също да попитам дали е валиден и за подновяване на VPS в Superhosting.bg?

  • Николай Галинов
   Posted at 00:15h, 05 юни Отговор

   Здравейте Калин,
   актуален е и може да го използвате при същите условия. Относно VPS сървърите все още няма такъв промо код, надявам се скоро да имаме.

   Поздрави!

 • Теодор
  Posted at 09:59h, 10 декември Отговор

  Супер.

 • Svetlana
  Posted at 01:16h, 03 януари Отговор

  Супер готин сайт за новини. Основно от вас се информиран за всичко актуално. Много голям плюс за мен е че сте независима медия. Хубаво е когато човек чете новини и статии, за които знае че са написани от добри журналисти, без някакво влияние. Поздравявам ви, определено съдържанието ви е много качествено и полезно за читателите.

 • Metodi
  Posted at 14:29h, 06 януари Отговор

  Хубаво е че има такава онлайн медия. Независима и даваща на читателите си това, от което имат нужда, а именно добри информационни материали. Много е готино да влезеш да разгледаш разнообразие от информация и според това, което ти е интересно да прочетеш. Точно за това ви чета и ще продължавам да се информирам от вас.

 • Краси
  Posted at 10:56h, 21 януари Отговор

  Кодът е валиден и през 2021 година, нали така?

 • Grigor
  Posted at 17:13h, 29 януари Отговор

  Нивото на тази онлайн медия е много високо. Следят всякакви актуални теми и събития и са супер обективни в отразяването на новините си. Това си е и сайта за новини, които предпочитам и чета най-често. И основната причина е точно поради обективното отразяване.

 • Eliza
  Posted at 07:05h, 18 февруари Отговор

  Бях спряла да чета новини онлайн, но случайно попаднах на вашия сайт. Много добра онлайн медия сте. Информацията, която поднасяте на читателите си е изключително изчерпателна и достоверна. Темите, които проследявате са ми супер интересни и с удоволствие ви чета всеки ден. Продължавайте смело само така и за в бъдеще. Поздравявам ви за прекрасните статии. Хората в България имат нужда достъп до качествени и надеждни новини, а не фалшиви каквито масово се разпространяват тук.

 • Spasimir
  Posted at 18:18h, 22 март Отговор

  Винаги съм казвал, че сте най-добрия сайт за новини. Доказвате го за пореден път. Имате изключително качествени статии и новини. Много се радвам, че има таква онлайн медия, където мога да науча освен интересни и полезни неща. Сигурен съм, че намалението ще е от полза на много хора. Хубаво е че намалението може да се активира лесно. А и компанията, която го предлага си е доказан лидер на пазара от край време.

 • Vesko
  Posted at 03:27h, 29 март Отговор

  Това е най-добрата медия. Супер полезна информация давате освен всичко останало. Има защо да имате толкова много читатели. Имам доста познати и колеги от работата, които ви четат. На хората им допада, че има разнообразие и могат да се информират по всякакви теми.

 • Alex
  Posted at 23:11h, 21 април Отговор

  Тъкмо ми дойде време да си търся хостинг за нов онлайн магазин и виждам тази статия. Супер е че онлайн медия може да ни информира и за това. Определено ще ми е от полза за нов хостинг и домейн от суперхостинг. Чувал съм много добри отзиви за тях и ще се възползвам от намалението, за да опитам.

 • Силвия
  Posted at 16:52h, 14 май Отговор

  Това определено е най-добрата онлайн медия. Следя си ги редовно. Освен че можеш да научиш всички актуални новини, дават и такива готини награди. Определено, ако имам повод да използвам намалението със сигурност ще го направя. Доста добре звучи.

 • Женя
  Posted at 20:47h, 05 юни Отговор

  Много съм доволна от промокода. Тъкмо имам приятели, които биха ползвали услугите на суперхостинг и ще го споделя с тях. Наскоро дори бяхме обсъждали, че суперхостинг предлагат най-добрата услуга. Много е хубаво, че се подемат такива кампании и по този начин могат да се стимулират и нови клиенти, които според мен ще останат впечатлени от качеството.

 • Nikola Veselinov
  Posted at 08:12h, 10 юни Отговор

  Много добър сайт за новини сте. Радвам се, че все още има къде да се четат качествени и добре написани новини, а не като масовите кликбейт заглавия, където се разтягат само локуми. Аз не разбирам почти нищо от хостинг и домейни, но със сигурност има и хора, на които им е интересно и би им било полезно. Ще си споделя статията, защото може да имам и познати, които се занимават точно с това. Хубаво е човек да научава нови неща, а вие помагате за това. Повече хора трябва да се докоснат до вас!

 • Martin Petrov
  Posted at 13:38h, 27 юни Отговор

  Приложих си кода за намаление към суперхостинг. Искам само да Ви кажа, че сте най-добрата онлайн медия. Много съм доволен, че успях да използвам намалението. Не знаех че суперхостинг са купили icn, но определено сега няма да има кой да ги надмине. Радвам се, че все още има медии като вас, които да споделят и такива промоционални кампании с читателите си. Определено е от полза за обществото.

 • Анелия
  Posted at 22:24h, 02 юли Отговор

  Много приятна новина за намалението. Определено мисля, че суперхостинг са си най-добри в бг. Аз съм използвала техните услуги и съм останала доволна. Нямат никаква грешка. Качеството им е на много високо ниво и бих ги препоръчала.

 • Mihaela
  Posted at 10:31h, 13 юли Отговор

  Поздравления за тази независима онлайн медия. Удоволствие е човек да се информира от Вас. С всички тези фалшиви новини, които са плъзнали навсякъде съм изключително щастлива, че ви има в пространството. Всички редактори, които се занимават с писането на статиите са изключителни професионалисти. Толкова добре и разбираемо е поднесена информацията, човек увлекателно може да чете новини и информативни статии. Приятното се среща с полезното. Трудно е в днешни дни да се намери толкова добър сайт в България. На мода вече са само жълти или лъжливи медии, които имат за цел само да дезориентират обществото ни и изместят фокуса от важното случващо се тук. Поздравявам ви за това, което правите и пожелавам и за напред да го правите със същият ентусиазъм и професионализъм.

Post A Comment

5/5 - (438 votes)

Последни Публикации


Електронната търговия непрестанно се модифицира с цел усъвършенстване. Благодарение на тези промени и иновации, цифровият пазар се развива успешно и се превръща във водещ в света. Електронната търговия е динамична, променяща се, а новите тенденции гарантират тотална промяна на потребителското поведение, начина на пазаруване и......

Предвид голямото разнообразие от предложения и конкуренция във всяка една сфера на търговия и реализация, много трудно един сайт може да се превърне в забележим. Освен да бъде правилно изготвен и да притежава впечатляващ дизайн, той трябва да бъде подкрепен с допълнителни действа, като SEO......

Копирай кода   Здравейте, няма как да не сте чували за компанията СуперХостинг.бг! Тя е специализирана в областта на хостинг услугите и вече 10 години е лидер в отрасъла. Поддържа над 80 000 сайта и 60 000 домейна за клиенти. Superhosting.bg постоянно подобрява продуктите си......

За Контакти

  Input this code: captcha

  Copyright © 2010 - 2020