SuperHosting.bg промо код: Galinov007

 отстъпка за superhosting.bg

Здравейте, няма как да не сте чували за компанията СуперХостинг.бг! Тя е специализирана в областта на хостинг услугите и вече 10 години е лидер в отрасъла. Поддържа над 80 000 сайта и 60 000 домейна за клиенти. Superhosting.bg постоянно подобрява продуктите си и грижата за клиента. Та, те ни предоставиха специален промо код за отстъпка: galinov007. Ще разгледаме какви са предимствата от използването на този промо-код от СуперХостинг бг и последователните стъпки, през които да преминете.

Какво получавате

Употребата на промо кода за отстъпка от СуперХостинг.бг Ви предоставя 10% намаление от поръчката на нов или подновяването на съществуващ абонаментен план за не по-малко от 12 месеца. Най-хубавото е, че промо кодът може да се използва винаги, когато ви потрябва. А той ще Ви потрябва, когато настъпи периода за едногодишно подновяване на настоящия или при закупуването на нов абонаментен план от СуперХостинг.бг. Употребата на промо кода е изключително лесна и ако дочетете до край този материал ще разберете и как да го приложите.

Промо кода на Superhosting.bg е валиден също и за покупка на нов домейн или за трансфериране на съществуващ (.com, .net, .biz .info, .org, .eu) отново поръчан от СуперХостинг.бг за над 12 месеца или повече. За съжаление обаче при подновяване на домейн не може да Ви се предостави 10% отстъпка. Компанията Superhosting.bg притежава множество предимства, цените на услугите й са изключително достъпни, а при едногодишен или по-продължителен абонамент, отстъпките са още по-големи.

Вижте все пак още от преимуществата на тази хостинг компания.

Предимства на Суперхостинг

Пред вас е най-добрата българска хостинг компания – с почти 10 години на пазара, тя се утвърди като изключително добър и опитен провайдер. Голям процент от потребителските коментари са на мнение, че предлаганите услуги и хостинг планове са изключително разнообразни, предоставяйки гъвкавост в избора, а сега с настоящата отстъпка, офертите са повече от привлекателни.

В същото време, клиентите на Superhosting.bg твърдят, че много рядко се наблюдават прекъсвания в работата на сървърите, а при нужда от съдействие, екипите по поддръжката са изключително гъвкави и отзивчиви.

Поддръжката в СуперХостинг.бг e 24 часова – достъпни са при проблем с услугата, без значение от периода на денонощието. Независимо дали Ви е удобно да се свържете със съпорта на хостинг компанията по телефона или по имейл, бъдете уверени, че ще получите нужния адекватен отговор до минути. В същото време, от Superhosting.bg постоянно се стремят да обновяват предложенията си чрез различни нови услуги и обогатявайки настоящите, а също предоставят и отстъпка.

От СуперХостинг.бг предлагат разнообразни хостинг планове за всякакви предпочитания – както Windows базирани, така и Linux платформи. Очакват Ви още SSL сертификати за надеждна защита на личните данни и онлайн разплащанията. Харесва Ви да работите с WordPress?! Superhosting.bg ще Ви осигури сървърно пространство с готов инсталиран сайт, който само да напълните с полезно съдържание и да популяризирате.

Как да се възползвате от отстъпката

От Superhosting.bg са предвидили в своята платформа специално поле за въвеждане на цифрово-буквена комбинация във вид на промо код за намаление от цената на услугите и хостинга, ако разбира се е налична такава. Това Ви позволява да платите с цели 10% по-малко от общата дължима сума, което е много изгодно, особено при употребата на по-скъпите тарифни планове. В случая Вие вече лесно можете да се възползвате, като въведете в подходящото поле galinov007!Успехи!

7 коментара
 • Петър
  Posted at 23:05h, 01 август Отговор

  Супер! Благодаря за кода 🙂

 • Hristo
  Posted at 03:00h, 11 ноември Отговор

  Мерси!

 • Зорница
  Posted at 09:33h, 19 ноември Отговор

  Здравейте,
  как мога да се възползвам от кода ви?
  Благодаря

  • Николай Галинов
   Posted at 21:51h, 17 декември Отговор

   Здравейте Зорница,
   при подновяване или закупуване на нов хостинг план, точно преди плащането има едно поле за въвеждане на промо код. Добавете galinov007 и отстъпката ще бъде припадната от общата сума.

 • Калин
  Posted at 18:35h, 04 юни Отговор

  Здравейте,
  кода все още актуален ли е? Също да попитам дали е валиден и за подновяване на VPS в Superhosting.bg?

  • Николай Галинов
   Posted at 00:15h, 05 юни Отговор

   Здравейте Калин,
   актуален е и може да го използвате при същите условия. Относно VPS сървърите все още няма такъв промо код, надявам се скоро да имаме.

   Поздрави!

 • Теодор
  Posted at 09:59h, 10 декември Отговор

  Супер.

Post A Comment

Последни Публикации


Думите, като хостинг и домейн, не са нещо ново за настоящото поколение, особено за тези, които поддържат в една или друга степен вече готови сайтове или за тези, които планират да имат такива. Нека все пак да видим, защо изборът на хостинг в Jump е......

В хода на дългогодишното ни сътрудничество с една от най-големите и успешни хостинг компании в България ICN.bg бе създаден специален промо код за всички наши посетители. Той ще Ви спести процент от общата дължима сума за използваните от Вас хостинг и домейни към компанията. ICN.bg......

Копирай кода   Здравейте, няма как да не сте чували за компанията СуперХостинг.бг! Тя е специализирана в областта на хостинг услугите и вече 10 години е лидер в отрасъла. Поддържа над 80 000 сайта и 60 000 домейна за клиенти. Superhosting.bg постоянно подобрява продуктите си......

За Контакти

  Input this code: captcha  Copyright © 2010 - 2020